Loppiaisen harrasteturnaus

Iltatähti järjestää yhdessä naisten harrastejalkapallojoukkue Ellien kanssa harrasteturnauksen loppiaisena la 6.1.2024 Heinäpään palloiluhallissa klo 10:00-18:00. Turnausmaksu 150€/joukkue.

Pelataan aikuisten harrasteturnaus. Turnaukseen otetaan mukaan 8 naisten ja 8 miesten joukkuetta. Iltatähti vastaa miesten turnauksesta ja Ellit naisten turnauksesta. Ellit ovat luvanneet hoitaa jonkinlaista kioskitoimintaa.

Peliaika 20min/peli, jokaiselle joukkueelle tulee vähintään 4 peliä. Joukkueessa 6 kenttäpelaajaa +maalivahti, lentävät vaihdot. Halli jaetaan kolmeen osaan, kunkin kentän pelialue noin 60m (max) x 32m.

Huom! Miesten turnauksessa rajoitus max 4 div pelaajat sallittuja ja alaikäraja 18v.

Iltatähden pelaajat hoitaa tuomaroinnit.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan Vesa Kuronen p. 0405712061. Laittakaa ilmoittautuminen (joukkueen nimi, yhteyshenkilö) tekstiviestinä tai WhatsApp-viestinä. Ilmoittautumisviestin jälkeen saatte vahvistuksen osallistumisesta sekä tilitiedot maksulle.

Futisterveisin Ellit ja Iltatähti